HERO7 Black

Stabilizarea Ultra-lină.

O fluiditate a imaginii demnă de cei mai buni stabilizatori. Un sistem inteligent de captare pentru un rezultat perfect fără efortul cel mai mic. Ultra-rezistent și rezistent la apă chiar și fără carcasă. Aici este camera HERO7 Negru, cel mai avansat GoPro.

* €
4K60 1080p240
12 MP
HyperSmooth
33ft (10m)
Voice Control
GPS
Introducing Fusion

Stabilizare video HyperSmooth.

Obțineți stabilitate uimitoare fără stabilizator. HERO7 Black vă prezice mișcările și corectează mișcarea camerei pentru a oferi o fluiditate incredibilă.

URMĂREȘTE ACUM
Introducing Fusion

Robust și impermeabil.

Distribuiți experiențe pe care nu le puteți capta cu telefonul. HERO7 Black este robust, impermeabil, fără carcasă până la 10 m și gata să vă însoțească peste tot.

Introducing Fusion

Control vocal.

Stai în clipa asta. Controlați HERO7 Black prin menținerea mâinilor libere cu comenzi vocale precum "GoPro Take Photo" și "GoPro Record Video".

Introducing Fusion

SuperPhoto.

Obțineți automat cele mai bune fotografii cu SuperPhoto, HERO7 Black optimizează fotografiile prin aplicarea inteligentă a formatului HDR, a cartografierii tonale locale sau a reducerii zgomotului.

Introducing Fusion

Live Streaming.

Distribuiți-vă aventurile în acest moment cu streaming video live pe Facebook Live. Puteți înregistra înregistrări video difuzate pe cardul SD cu rezoluție înaltă.

Introducing Fusion

TimeWarp Video.

Captură video accelerat ultra-stabil în timp ce se mișcă. Măriți viteza de până la x30 pentru a transforma o activitate lungă într-un moment scurt de împărțit.

Introducing Fusion

Fotografii 4K60 și 12 MP.

HERO7 Black captează videoclipuri 4K60 și fotografii 12 MP la fel de incredibile ca momentele în sine.

Introducing Fusion

Video în modul de mișcare lentă x8.

Cu un video de 1080p240 cu cadre înaltă, încetiniți până la x8 și retrăiți râde, descoperiri și realizări până la ultimul detaliu.

GoPro App

Trimiteți automat imaginile dvs. GoPro pe telefonul dvs. pentru a le partaja ușor.

Apple Android

Capturați fotografia perfectă.

Extindeți, reîncărcați, încărcați rapid, fixați, stabilizați și mai mult.

CUMPĂRĂ ACUM

Căutați după activitate.

Indiferent dacă sunt în aer, pe o pistă, pe suprafață sau sub apă, aceste pachete specifice de camere includ aparatele și accesoriile de care aveți nevoie pentru a vă capta pasiunea.

CUMPĂRĂ ACUM