HERO7 Silver

Plonjați în 4K.

HERO7 Silver sublimizează fiecare moment cu clipuri 4K orbitoare și fotografii WDR uluitoare. Robust și impermeabil, este gata să vă însoțească peste tot. Bucurați-vă de acțiune și capturați imagini excepționale cu ecranul tactil intuitiv.

* €
4K30 / 1080p60
10 MP
33ft (10m)
Voice Control
GPS
Introducing Fusion

Robust și impermeabil.

Distribuiți experiențe pe care nu le puteți capta cu telefonul. HERO7 Silver nu este voluminos, rezistent și perfect rezistent la apă, ideal pentru a vă urmări în toate aventurile.

Introducing Fusion

Ecran tactil intuitiv.

Bucurați-vă de acțiune și capturați imagini excepționale cu ecranul tactil și cu modurile de captură ușoară. Glisați ușor și atingeți ecranul.

Introducing Fusion

Control vocal.

Stai în clipa asta. Controlați HERO7 Silver păstrând mâinile libere cu comenzi vocale precum "GoPro Take Photo" și "GoPro Record Video".

Introducing Fusion

4K30 Video.

Capturați clipuri video minunate 4K ca momentul în sine. De asemenea, puteți filma videoclipuri accelerate pentru a transforma o activitate lungă într-un moment scurt pentru a le împărtăși.

Introducing Fusion

Fotografii la 10MP cu WDR.

HERO7 Silver surprinde fotografii minunat de 10 MP, chiar și cu fotografii extreme care combină luminozitate ridicată și umbre. Modul său Burst vă permite să obțineți 15 imagini într-o secundă.

Introducing Fusion

Stabilizarea video.

Spune la revedere imaginilor tremurate. HERO7 Silver înregistrează imagini netede și stabile în toate circumstanțele, indiferent dacă faceți schi, scufundări sau alergați după câine.

Introducing Fusion

Imagini verticale.

Capturați fotografii și videoclipuri în orientare portret. Ideal pentru a le împărtăși pe Snapchat și Instagram.

Introducing Fusion

Timer Foto.

Intrați în cadru. Cronometrul de fotografie foto vă permite să capturați fotografiile de grup sau selfie cu GoPro.

GoPro App

Trimiteți automat imaginile dvs. GoPro pe telefonul dvs. pentru a le partaja ușor.

Apple Android

Capturați fotografia perfectă.

Extindeți, reîncărcați, încărcați rapid, fixați, stabilizați și mai mult.

CUMPĂRĂ ACUM

Căutați după activitate.

Indiferent dacă sunt în aer, pe o pistă, pe suprafață sau sub apă, aceste pachete specifice de camere includ aparatele și accesoriile de care aveți nevoie pentru a vă capta pasiunea.

CUMPĂRĂ ACUM