HERO7 White

Incredibilul făcut ușor.

HERO7 White este partenerul ideal pentru toate aventurile tale. Mic, rezistent și perfect impermeabil. Ecranul său tactil intuitiv facilitează obținerea de imagini minunate. Fotografiile și videoclipurile dvs. sunt, de asemenea, transferate direct în aplicația GoPro pentru a fi partajate dintr-o privire.1

* €
1080p60
10 MP
33ft (10m)
Voice Control
Introducing Fusion

Robust și impermeabil.

Împărtășiți experiențe pe care nu le puteți capta cu telefonul. HERO7 White este mic, rezistent și impermeabil. Ideal să te urmărești în toate aventurile tale.

Introducing Fusion

Ecran tactil intuitiv.

Bucurați-vă de acțiune și capturați imagini excepționale cu ecranul tactil și cu modurile de captură ușoară. Glisați ușor și atingeți ecranul.

Introducing Fusion

Control vocal.

Stai în clipa asta. Controlați-vă HERO7 White păstrând mâinile libere cu comenzi vocale precum "GoPro Take Photo" și "GoPro Record Video".

Introducing Fusion

Full HD video.

HERO7 White surprinde videoclipuri frumoase Full HD. De asemenea, puteți filma videoclipuri accelerate pentru a transforma o activitate lungă într-un moment scurt pentru a le împărtăși.

Introducing Fusion

Fotografii 10 MP.

HERO7 White are fotografii de înaltă calitate de 10 MP. Modul său Burst vă permite să obțineți 15 imagini într-o secundă pentru a nu pierde detalii.

Introducing Fusion

Stabilizarea video.

Spune la revedere imaginilor tremurate. HERO7 White înregistrează înregistrări netede și stabile în toate circumstanțele, indiferent dacă participați la schi, sub apă sau alergați după câine.

Introducing Fusion

Imagini verticale.

Capturați fotografii și videoclipuri în orientare portret. Ideal pentru a le împărtăși pe Snapchat și Instagram.

Introducing Fusion

Photo Timer.

Intrați în cadru. Cronometrul de fotografie foto vă permite să capturați fotografiile de grup sau selfie cu GoPro.

GoPro App

Trimiteți automat imaginile dvs. GoPro pe telefonul dvs. pentru a le partaja ușor.

Apple Android

Capturați fotografia perfectă.

Extindeți, reîncărcați, încărcați rapid, fixați, stabilizați și mai mult.

CUMPĂRĂ ACUM

Căutați după activitate.

Indiferent dacă sunt în aer, pe o pistă, pe suprafață sau sub apă, aceste pachete specifice de camere includ aparatele și accesoriile de care aveți nevoie pentru a vă capta pasiunea.

CUMPĂRĂ ACUM

1Camera dvs. foto trebuie să fie conectată la aplicația GoPro pentru transfer automat. Videoclipurile, clipurile video și fotografiile unice sunt transferate automat; cadrele de spargere pot fi transferate manual.